400132, Str. G-ral Traian Moşoiu, Nr. 10-12, Cluj-Napoca
Opera Plazza fatada hotel

Hotel Opera Plaza

Situat in centrul istoric al orasului, Hotel Opera Plaza isi alimenteaza corpul arhitectonic cu vibratiile Operei Romane, aflata la doar cativa pasi. Beneficiind de o tratare inovativa, hotelul ofera toate avantajele tehnologiei moderne clientilor sai. Va uram: Bun venit la Hotel  Opera Plaza!
Opera Plazza apartament

Experienta Opera Plaza

De-a lungul anilor am invatat sa pretuim atat traditiile rafinate, cat si noul, imbinandu-le intr-un singur concept, pe care l-am denumit simplu: Experienta Opera Plaza. Va invitam sa petreceti alaturi de noi clipe deosebite. Fiti parte din comunitatea Opera Plaza de pe FacebookGoogle+ sau cu ajutorul abonamentului la newsletter, pentru a fi mereu la curent cu proiectele noastre desfasurate impreuna cu si pentru voi.
Lobby Bar

Rafinamentul vine din interior

In anii de excelenta acumulati in industria serviciilor, echipa Opera Plaza a concluzionat faptul ca rafinamentul vine prea putin din lumea materiala inconjuratoare, si astfel am adoptat propria filozofie de Boutique Hotel, unde nivelul de personalizare a serviciilor impacheteaza produsul final intr-o adevarata “Experienta” pe care dorim sa o oferim tuturor prietenilor nostri. Interactiunea voastra cu experienta Opera Plaza ne motiveaza sa demonstram ca indubitabil, Rafinamentul vine din interior.
Opera Plazza restaurant

Bine ati venit la Cluj-Napoca!

Situat in centrul Transilvaniei, accesibil din orice directie ati sosi, Cluj-Napoca surprinde prin personalitatea sa eclectica, unde trecutul se imbina cu viitorul intr-un spatiu istoric care reflecta unitatea in diversitate. Centru cultural si universitar, orasul nostru isi intampina vizitatorii intr-un mediu academic, de afaceri si de relxare, plin de oprtunitati. Aici viata cotidiana are un ritm dinamic, dar nu alert, iar oamenii se remarca prin mentalitatea vestica si caracterul primitor. Orasul vibreaza printr-o lunga serie de evenimente sociale si culturale, de la festivale de film si arta pana la o foarte buna reprezentare a tuturor competitiilor sportive. Echipa Opera Plaza va ureaza: Bine ati venit la Cluj-Napoca!
Opera Plazza SPA

Testimoniale Opera Plaza

Stimati oaspeti, De-a lungul anilor de activitate, Opera Plaza s-a remarcat prin calitatea  serviciilor oferite, apreciate de toti oaspetii care ne-au vizitat. Astfel, abordarea concentrata pe un nivel inalt de personalizare a acestora ne-a permis sa anticipam si sa raspundem tuturor cerintelor dumneavoastra, iar dovada sta in colectia de Testimoniale Opera Plaza. Va invitam sa va alaturati comunitatii Opera Plaza si sa beneficiati de ospitalitatea reprezentativa orasului nostru. ~ Echipa Opera Plaza

Oferta speciala de 8 Martie

Verificati disponibilitatea

Check In
Night
Check Out
Adults
Children

Opiniile Oaspetilor